Bizi takip edin

İŞLETME FAKÜLTESİ

Sigortacılık ve Risk Yönetimi Programı

Hakkımızda

Risk ve Sigorta Yönetimi Programında mezunlarımızın kendilerini sürekli geliştirmelerini mümkün kılacak altyapıyı oluşturarak risk ve sigorta yönetimi alanında uzmanlaşmalarını sağlayan bir eğitim veriyoruz.
Esnek ders programımız sayesinde öğrencilerimize uzmanlaştıkları risk yönetimi veya sigorta alanını destekleyen farklı alanlarda da kendi tercihleri, kişisel ilgi ve becerileri doğrultusunda kendilerini yetiştirme olanağını sunuyoruz. Yakın alanlarla yan dal veya çift anadal yapmalarını destekliyoruz. Öğrencilerimize, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde anlaşmalı olduğumuz 100’e yakın üniversitesinde ERASMUS değişim programından yararlanma imkanı veriyoruz.
Öğrencilerimizin mezun olmadan çok daha önce iş dünyası ile tanışmalarını sağlıyor, bunu gerek Türkiye’nin önde gelen finans ve sigorta şirketlerinde yaptıkları zorunlu stajlarla, gerekse de ekonominin farklı sektör ve kurumlarından davet edilen uzmanların eşliğinde yürütülen atölye çalışmalarıyla gerçekleştiriyoruz.

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.